Köszöntjük Irodánk honlapján!  ______________________

Az Erdős és Társai Ügyvédi Iroda 1999. január 01-jén kezdte meg tevékenységét. Alapítója, Dr. Erdős Ádám, több mint negyven éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, pályáját a 38. sz. Ügyvédi Munkaközösség tagjaként kezdte meg.

Dr. Erdős Anett először egyéni ügyvéd volt, majd alapítása óta tagja az ügyvédi irodának.

Irodánk tagjai a magyar nyelv mellett angol tárgyalási szintű nyelvtudásuk segítségével hatékony jogi tanácsadást nyújtanak hazai és külföldi Ügyfeleink részére. Irodánk elsősorban állandó jogi képviselet ellátására szakosodott a gazdasági élet résztvevői számára. Ezen belül elsősorban társasági és kereskedelmi joggal, valamint kiemelten szerzői és médiajoggal foglalkozunk.

Számottevő szakmai tapasztalattal rendelkezünk mind a jogi tanácsadás, mind a perbeli képviselet terén. Célunk a jogi kérdések gyakorlati megközelítése és azok hatékony, magas szakmai színvonalon történő megoldása.

Ügyfélkörünket mind hazai és külföldi vállalkozások, valamint magánszemélyek alkotják. Irodánk célja a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kiépítése. A megbízást esetenként az elvégzendő munka mennyiségének és reális eredményének gondos mérlegelését követően vállaljuk el, és Ügyfeleinkkel szoros együttműködésben teljesítjük.

Tartós megbízás esetén Irodánk egyik kijelölt munkatársa tartja a Megbízóval a folyamatos kapcsolatot. Azonban amennyiben valamely speciális jogi kérdés megoldása külön szakismeretet igényel, akkor az Iroda adott szakterületre specializálódott munkatársai is rendelkezésre állnak.

Irodánk korszerű számítógépes hálózattal és telekommunikációs eszközökkel rendelkezik, melyek segítségével mind az elektronikus cégeljárás, mind az elektronikus fizetési meghagyásos eljárás valamennyi új feltételének megfelelünk.

Irodánk munkatársai folyamatos szakképzésben vesznek részt, hogy naprakész tudással rendelkezzenek a változó jogszabályi környezetben. Az Iroda valamennyi ügyvéd és adminisztratív munkatársa magas szintű angol nyelvismerettel rendelkezik.

 

dr. Erdős Ádám, és dr. Erdős Anett